Rijschool Jack Kollard - Lessen

Lessen


Elke rijles duurt 60 minuten, indien de planning het toelaat is het mogelijk om twee rijlessen achter elkaar in te plannen. Je hebt namenlijk op deze manier de mogelijkheid om onder andere, wanneer je alles een beetje onder de knie hebt, ook eens ter afwisseling in een andere regio te rijden.
Zo kun je alles wat je al geleerd hebt toepassen in een onbekende omgeving.

Het nieuwe rijden
Tijdens de lessen wordt natuurlijk volop aandacht besteed aan "het nieuwe rijden". De uitgangspunten van het nieuwe rijden zijn: vlot, veilig, comfortabel en energiebewust autorijden. Het nieuwe rijden is echter meer dan alleen rijstijl. Het richt zich op vier elementen die allemaal te maken hebben met veiligheid, brandstofverbruik en slijtage:

  -  rijstijl
  -  aankoopgedrag
  -  bandenspanning
  -  brandstofbesparende accessoire/moderne motortechniek

Verder is het belangrijk om aan te geven als je een bepaalde vorm van autisme, ADHD, dyslexie of bijvoorbeeld faalangst hebt. Maar ook als je medicijnen gebruikt, dit hoeft niet persé een probleem te zijn, als het maar bekend is bij mij als instructeur, dan kunnen wij daar samen naar kijken en aan werken.

Heb jij een leesprobleem, zoals bijvoorbeeld dyslexie, dan krijg je van ons gratis een luister-cd in bruikleen, die het gehele theorieboek voorleest, waarbij jij zelf dan kan meelezen.  
 
Uiteraard is het ook belangrijk tijdens de lessen, dat jij lekker in je vel zit. Dus heb je een keer een baaldag, omdat alles net niet gaat zoals je verwachtte, of voel je je niet lekker, geef het aan, dan kan ik als instructeur daar ook rekening mee houden en toch zorgen dat de les leuk en leerzaam is. Heel veel succes!

Lestijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


CBR Regio Urmond

Rijschool Jack Kollard - Raadhuisstraat 72 6129 CE Berg aan de Maas - Urmond
KvK nummer: 56441304 - CBR registratienummer: 3347F7 - Bankgegevens KNAB: NL61 KNAB 0413 8975 16